Blogindító poszt!

2012.02.17. 14:09

Elképesztő szenzáció! Rendkívüli esemény! Káprázatos teljesítmény!
Blogindító poszt!

 
Opeth: Damnation(2003)Jó napot kívánok!

Hosszú rákészülés után, itt az első poszt ebben a blogban. Nagyjából egy éve regisztráltam a fenti címet és az volt a célom, hogy ismereteket osszak meg a témában. Kicsit elsikkadt prioritásban a dolog, de most újra lelkes vagyok és remélem időnként tudok majd érdekes dolgokat posztolni ide. Nos, a blog elsődleges célja bemutatni a vinyl-t, mint hanghordozót. Sokan mondják, hogy most ez újra divat. Én meg azt mondom, hogy sosem kopott ki teljesen a köztudatból. A formátum frissebb, fiatalosabb, mint bármikor korábban.
Hogy mi lesz itt? Az elméleti cikkeken kívül (tervezett témák: lemezgyártás, csomagolástechnika, a lemez lejátszásának technikai háttere, lemeztárolás, ápolás, stb.) az írások zöme főleg kiadványokkal fog foglalkozni. Tehát nem magával a zenével, hanem a konkrét kiadvánnyal. Mit tartalmaz a borító, milyen a megjelenése, milyen kézbe venni, mik a különlegességei, ilyesmi... Azonban az eredeti célomhoz képest nem csak vinyl-ről lesz itt szó. Már most tervbe van véve 1-2 érdekesebb CD kiadvány, vagy neadjisten kazetta bemutatása is. Zenei ízlésemből adódóan főleg metal és rock stílusú kiadványok kerülnek terítékre!
Üdvözöllek! Nézz vissza időnként!

A bejegyzés trackback címe:

https://vinylmaniac.blog.hu/api/trackback/id/tr54123790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása